diumenge, 30 de març del 2008

Holaaa xatos!



Picasso tenia un estudi bastant desendreçat: tot de quadres per terra (seus i dels altres), papers i més papers de diari o revistes,...La veritat és que en el meu intent que el desordre sigui una cosa del passat potser farà que no pugui ser un geni...



Ara que quasi no sé què vol dir desordre (vosaltres us enrecordeu de la definició?), que trobo les claus i les ulleres quasi cada dia, que tinc les sabates al lloc de les sabates i els bolis al lloc dels bolis,...voleu dir que això mermarà la meva llibertat mental? Potser se'm quadricula la imaginació i només puc pensar en llibretes de quatrilla quadriculades on apuntar-en alemany, és clar-les Coses a Fer per ordre descendent en importància i celeritat requerida per a la seva realització.


M'ensenyen un pis i em diuen: "això és l'habitació dels mals endreços"...Nooooo! no existeix el concepte, porta l'adrenalina que em ve l'alèrgia!


Ai que estem apurats! Acabo d'endreçar els alguns dels meus arxius de la feina i només em falten algunes bases i BASE de dades per actualitzar...!

Sort que hi ha un llibre que tinc pendent de llegir que es diu Getting things done.

Amb un cop d'ull a la web he trobat aquesta cita que confirma que lo de l'ordre afecta a bastanta gent. "depsres ens hem flipat tota la family a endressar el kuartu d el'urdinador XDXD i jo m'he flipat enkara mes i me pusat a endressar els albums des de P3 fins ..." que és d'una adolescent, suposo que XDXD vol dir "Per Déu, per Déu!".

Sou dels que penseu que l'oli, la sal i el vinagre ténen un ordre a l'hora d'amanir? Si és així, teniu informació física, química o d'alguna altra mena que pugui justificar l'ordre?Com que la gent no vol escriure gaire, al meu blog..., em conformaria amb una resposta a l'estil Matins punt sí- matins punt no on em comuniqueu l'ordre perquè mai me'n recordo.

PD: la foto és de Siurana, d'on ve la D.O. de l'oli que té el gust de la meva terra.


Ai xatets, QDEAC (que Déu ens agafi confessats!)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest comment teu es troba just al seu lloc. Ordenat, en bona harmonia.

Anònim ha dit...

hola,

yo soy un gran seguidor del método de "getting things done" es imprescindible para la vida moderna.
Lo malo es que hay que esforzarse para poder seguir el método , pero una vez te montas en la "moto" casi que va sola.
No lo dejes más en la mesita , leelo sin falta !!!
ortegui

Anònim ha dit...

Hola,
crec que vius el desordre com un problema,i no ho ha de ser per força.
si vols et cedeixo el lloc al podium del desordre.
Cutxi

Elena ha dit...

No sé si ho dius de broma lo de XD, suposo que no! per si de cas, per Déu no és, reprsenta un que riu tan que se li tanquen els ulls.. I pel que fa al desordre, bé, jo crec que és algo que es porta als gens o on sigui. Hi ha gent que per molt que ho intentem o hi posem voluntat, sempre acabem amb tot desordenat. Segur que no us ho creieu, pero jo nhi poso molta! En canvi n'hi ha que ni que s'hi esforcin ho podran desordenar, com la Ioieta. Per això té unes nebodes que l'ajuden a aconseguir-ho!

Anònim ha dit...

a mi m´agrades molt així de desenreçada princess!!!! però reconec que potser tindriem algun petit problema si visquessim jntes...
però: tu tens algun problema amb tu mateixa i el teu desordre??? no oi? doncs apa, pq hi penses tant? o és una qüestió d´estètica interna?? osgui q t´agades més endreçada??
M´encanten aquelles pelicules on sortien unes dames/princeses/femelles políticament correctes + robert redford o Paul Newman, on a les habitacions sempre hi havia alguna cosa desendreçada que era el q li donava un toc genial i atractiu a aquella dona: unes calces penjades, roba, n cigarret..
Ara, potser és una idea propia que ni hi sortia...
Resumint: S´HA DE TROBAR UN TERME MIG d´acord amb la personalitat d cadascú, que un si trobi agust.

Helena francis

Anònim ha dit...

L'ordre correcte sembla que és: sal, vinagre i oli. Ho havia escoltat a casa els pares, però hi ha una referència a la web (
http://www.hola.com/gastronomia/trucos/2006/07/13/13601_consejos_practi.html) que si la llegiu veureu que, QDEAC!, és de l'Hola(?). Sembla que habitualment els amanits tenen una capa d'aigua que dissol bé la sal, que així hi quedaria mes "incorporada". El vinagre, molt hídric, la repartiria bé. Finalment, l'oli ho recobreix tot. Aquest rotllo es contradiu amb les recomanacions de tots els cuiners de barrejar sempre l'amanit abans d'abocar-lo a l'amanida... Total, crec que s'imposa un estudi amb tast doble cec per tal d’esbrinar la veritat. Quan vulguis ens convoques...

Joan

Anònim ha dit...

Gràcies a tots per seguir el meu psicodrama vital.Suposo que la cosa va del tema: l'odre és important sí, i...el tamany també. Ja desenvoluparem aquesta idea un altre dia.
Per cert tinc una amiga que ha parit a Holanda i a les tres hores ja era a casa! I em dóna records i ànims per a tu Cu.

Anònim ha dit...

és un gran què parlar del tamany , perquè encara que diem que no , Sí que ens importa . Conec una noia que des que ha vist d'aprop penis negres només li agrada el color negre ...
Sa veritat és que acceptem el tamany del penis del nostre amor perquè és el que ens dona gust la majoria de vegades. A part , alhora de la veritat de petit sen fa gran olé

of course , Pilar

Anònim ha dit...

Hola.
Respecte part a casa, holanda, etc: es un criteri ECONOMIC (per aixo generalitat, per molt que les integralistes del part natural es pensisn que es per ser progres i a la moda, shi està posant tant: uns eurets menys). Pero esta be que a les 3h anés a casa.
Estic d'acord amb Elena: es genetic. No cal lluitar contra l'inevitable.
C

Anònim ha dit...

Hola, soc la Cati, l'amiga de la Rosa que ha parit a Holanda. No sé qui ha escrit el darrer comentari, potser es la "C" de Cutxi? Nomes volia dir que sí, que a les 3 hores era a casa, perque en realitat encara que paris a l'hospital el que fas es llogar l'habitacio (a no ser que hi hagi complicacions i a llavors et quedes ingressada, com va ser el cas del meu primer part), i la persona que t'aten es la teva comare. El que fa que el sistema holandes sigui únic es que un cop a casa tens dret a 49 hores d'assitencia post-part. Aixo implica que durant els primers 8 dies ve una senyora/infermera a casa a cuidar de tu i del teu fill i a fer les feines basiques de la casa: neteja, bugada, etc. Pero el mes important de la seva feina es que durant 8 dies t'orienten sobre com cuidar del teu fill, de manera que tens algu que ha rebut una preparació que et guia constantment i et diu si ho fas bé. D'aquesta manera no has d'escoltar els consells molts de cops no-desitjats i contradictoris de mare, sogra, cunyada, veina, avia...
No tinc dades sobre si es mes barat parir a Espanya o a Holanda, pero jo, igual que una amiga espanyola que tambe va tenir aqui els seus dos fills, prefereixo Holanda.
Perdó pel rotllo. Petonets
Cati