
Em quedo al segon esglaó: entre les diverses estabilitats que anomenen hi ha la laboral. Jo em planto aquí.
Bé, si voleu un toc d'humor, aquest blog dels del costat de L'antiga cocina en Montreal i els seu link a l'antic bloc de la mateixa basca (clicant humor) hi trobareu diàlegs molt divertits del l'estil:
- Papá ¿nosotros somos cristianos?
- Hijo, tu y yo somos del Atletic
Apa, m'estic carregant de posistivisme fins a la pròxima entrada alhora que em faig unes carxofes al forn.
R
Ah! Una recepta de pasta del Mimo:
a) dos dents d'all, algunes taperes i 2 anxoves això en una paella amb un culet d'oli i ho fregeixes una mica. Ho apartes.
b) bulls bròcoli bastanta estona
De l'oliet que té el gustet dels primers ingredients en retires els alls, n'enecens el foc i hi esmicoles les anxoves i les tàperes amb una forquilla. Això ho afegiràs al brocoli fet a troços que, de tant bullit, es deixa esmicolar.
Tot això es barreja amb la pasta bullida on hi afegiràs una mica de formatge fresc ratllat o el que tinguis.
Va, ja us donaré la recepta de faves de la meva mare...que us heu portat molt bé.
2 comentaris:
Et renyo una miqueta per veure-ho massa fosc: Tens moltes moltíssimes, coses dels nivells superiors!!! No cal tindre-ho tot d'un nivell per saltar al següent, perqué és tracta d'un model una simplificació de la realitat que va bé. I tú tens coses del vèrtex de dalt de tot!! I de tots i cada un dels nivells. Bueno això és el que un veu en tú. És clar que el que és important és el que tú sentis, però pensa-hi
Dani B
Estic d' acord amb el Dani: aquesta piramide es una simplificacio molt simplificada ('valga la redundancia') de la realitat (i jo que em pensava que nomes els economistes es dedicaven a estudiar representacions simplificades de la realitat, ara veig que estava equivocada). A mes, tot es relatiu: per un estabilitat sera tenir un contracte fixe (ni que aixo fos estable als temps que correm), per l'altre sera tenir feina durant els proxims 6 mesos... tot depen de com t'ho miris.
Petons
Cati
Publica un comentari a l'entrada